Los bericht bekijken
  #9  
Oud 15 september 2009, 20:42
mrmadalex's schermafbeelding
mrmadalex mrmadalex is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 april 2009
Locatie: sneek
Ziggo Internet: Alles in één Extra (50Mbit) - Udee MVE3200
DTV: Humax 5050 HDTV
Berichten: 8
Standaard

Hi All,

Dat topic op tweakers.net is ook door mij gestart. Maar inderdaad we zijn niet de enige.
En pentacle, dank voor je reactie, maar jij geeft hier aan dat jou sitecom wel werkt. Dat zou prima kunnen, mijn issue is ook dat het modem prima snelheid geeft, maar de DIR-825 er niet zoveel zin in heeft.

Als ik de reacties op mijn andere topic op tweakers lees, geeft de helpdesk aan dat het wellicht aan de combinatie van modem en router ligt en dat zij mogelijk een firmware aanpassing moeten doen. Kortom, op korte termijn zie ik geen oplossing.

Mees, ik heb nog de MTU getest maar 1400 lijkt even een boost te geven (even op 25mbit) maar valt daarna snel lager uit. 1300 is helemaal dramatisch.

Vond ik het vroeger enorm leuk om vooral zoveel mogelijk te prutsen en alles uit te proberen, ben ik daar tegenwoordig wel klaar mee en heb ik daar de tijd ook niet meer voor. De webshop neemt de router terug (zelfs na 2 weken nog. Petje af!) en ik heb de DIR855 besteld. Reeële kans dat deze ook problemen geeft, maar wie weet. En dan hebben we dat ook in één keer duidelijk.

Als de DIR855 ook niet goed werkt dan wil ik nog wel even de helpdesk bellen en anders wordt het toch een linksys of iets dergelijks.

Ik verwacht de DIR855 vrijdag te kunnen installeren en dan kom ik terug met mijn bevindingen.