Los bericht bekijken
  #6  
Oud 15 september 2009, 20:16
STV's schermafbeelding
STV STV is offline
Homecast Distributeur
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: Nederland
DTV: Homecast HD Colorado
Berichten: 12
Standaard

Beste Kavorka,
Beeldkwaliteit en het design van de box zijn sterk persoonsafhankelijk. De één vindt dit mooi en de ander vindt dat weer beter.

Waar wij als importeur/distributeur van Homecast wel graag naar zouden willen kijken is de door jou aangegeven punten: corrupt beeld en het opnieuw moeten zoeken van de zenders. Deze punten zijn niet eerder waargenomen door fieldtesters en andere klanten.

Voordat de goedkeuring voor productie is gegeven heeft de box uitgebreide labtesten en fieldtesten ondergaan op diverse kabelnetwerken. Tevens hebben wij bij de eerste batch Homecast HD Colorado-ontvangers een kaartje gedaan met het verzoek om zowel de goede als minder goed punten van de ontvanger aan te geven via een speciaal ingerichte portal. Tot nu toe hebben wij daar zeer positieve reacties op gehad. Als de door jou aangehaalde punten zich op meerdere (of zelfs alle) Homecast HD ontvangers had voorgedaan, dan hadden wij dit ongetwijfeld vernomen.

Op dit moment ga ik er dan ook vanuit dat het om een (incidentele) defecte box gaat. Ik lees overigens dat je de ontvanger in bruikleen hebt gekregen van CAIW. Het zou dus zomaar kunnen dat het hier om een zogenoemde development ontvanger (test box) gaat en geen productiemodel.

Ik zou graag met je in contact willen komen om na te gaan wat er aan de hand is met de ontvanger. Wanneer je de ontvanger aan ons retourneert, zullen wij zorgen voor een nieuwe ontvanger. Daarmee hoop ik dat we je ervaringen spoedig bij kunnen stellen. Ik zal je een PB sturen met daarin onze contactgegevens.

Met vriendelijke groeten,
STV