Los bericht bekijken
  #22  
Oud 15 september 2009, 18:29
aartstyle's schermafbeelding
aartstyle aartstyle is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: amersfoort/ oud casema
DTV: Humax IRHD5050-C (HD-PVR), sport1 en film1
Berichten: 306
Standaard

Volgens mij was het gewoon en HD en blijft het ook HD, zie bericht www.totaaltv.nl

De vraag is natuurlijk of de overige wedstijden ook in HD zijn. Sport1 HD heeft vanavond een andere wedstrijd dan de NED3HD. Afwachten dus of zurich-madrid vanavond in HD is. Morgen in iedergeval wel AZ. Ik meen ergens gelezen te hebben dat de eufa elke CL wedstrijd in HD aanbied. Dus waarom zou het vanavond dan niet zo zijn?


CanalDigitaal schakelt over naar Nederland 3 HD


Met ingang van vandaag vervangt CanalDigitaal de zender Nederland 1 HD voorlopig door Nederland 3 HD. Kijkers vinden de zender op kanaal 92 in de fastscan zaplijst.

De reden voor deze wijziging is de mogelijkheid om het Champions League-voetbal aan te bieden in Native HD. Deze wijziging past ook helemaal in ons streven om abonnees zoveel mogelijk programma’s in HD aan te bieden. Dit meldt CanalDigitaal vandaag aan al haar abonnees. TV VLAANDEREN abonnees krijgen overigens nu ook automatisch deze zender te zien.

De NOS zal de Champions League wedstrijden met Nederland daarin, in Full HD aanbieden. Woensdag 16 september zal dit de Champions League-wedstrijd van AZ tegen Olympiakos FC dus in HD zijn. Momenteel biedt CanalDigitaal nog niet alle publieke HD zenders aan, maar dit zal wel op voorzienbare termijn gaan gebeuren. Een schakel of caroussel kanaal met originele HD programma's van Nederland 1, 2 en 3 bleek niet mogelijk maar 'tijdelijk omschakelen' naar Nederland 3 HD is dus wel een optie gebleken.

Laatst gewijzigd door aartstyle; 15 september 2009 om 18:38