Los bericht bekijken
  #206  
Oud 14 september 2009, 21:10
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ik zie vele aannames, maar de mededelingen van anoniem hierover worden niet geloofd..... (Misschien moeten mensen dan ook maar niet meer vragen hoe het zit)
Er worden vele aannames gemaakt maar u kunt niet ontkennen dat dit deels ook door de medewerkers van Ziggo zelf veroorzaakt wordt. Neem bijvoorbeeld de volgende quote:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Of het allemaal altijd werkt (en zal blijven werken) weet ik niet, maar we zullen niet gecertificeerde CI+ (voorlopig) niet weren.
Waar het om gaat is het woord voorlopig. Dit wekt de suggestie dat niet gecertifceerde toestellen in de toekomst geweerd gaan worden. We hebben allemaal kunnen zien op dit forum dat de samenwerking tussen Philips en Ziggo niet geheel vlekkeloos is gelopen. Mocht Philips uiteindelijk niet gecertificeerd worden, dan kan het bovenstaande leiden tot problemen voor diegenen die een Philipstoestel bezitten.

Bij dit soort uitspraken zullen velen waarschijnlijk de haakjes rond het woord voorlopig snel wegdenken. We herinneren ons waarschijnlijk allemaal nog wel dat de Alphacrypt de komende jaren waarschijnlijk niet actief geweerd zou gaan worden. Ja, behalve in CI+ toestellen dan...