Los bericht bekijken
  #37  
Oud 14 september 2009, 14:08
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

@ronbrax: de problemen die ronvm heeft hebben helaas niets met een defecte Cisco te maken maar alles met een foutieve HDMI handshake van de Cisco.

Het is al eerder gebleken dat iedereen op dit forum die een Cisco aansluit via een AV receiver met HDMI (en dus niet direct op de TV) in meer of mindere mate last heeft van groene/paarse/sneeuw beelden.
Ook bij mij, al kon ik er lang meer mee leven dan ronvm omdat met workarounds (eerst TV/versterker aan, dan pas Cisco) en wat geduld (sneeuw/paars/groen verdwijnt vaak na 20 seconden spontaan) wel werkte. Bovendien heb ik anders dan ronvm geen tweejarig iTV contract waar ik aan vast zit en is de 399 euro die deze ontvanger los koste door Ziggo nu bijna anderhalf jaar na dato nog steeds niet geincasseerd. Dat helpt uiteraard in het iets milder oordelen over de Cisco.

Ik zeg alleen: kon, want ik moet helaas vaststellen dat de Cisco de laatste dagen wel erg vaak vastloopt en dat minimaal één keer per avond de stekker er uit halen en er weer in doen wat op de zenuwen begint te werken.
Mijn mening blijft daarom dat ik niet begrijp dat Ziggo deze decoder breed uitrolt nu.