Discussie: ITV Netwerkfout
Los bericht bekijken
  #153  
Oud 14 september 2009, 09:18
GerardPoels's schermafbeelding
GerardPoels GerardPoels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: Grave/@Home
DTV: Cisco8455DVB
Berichten: 8
Thumbs down Opzeggen kost geld en kan niet...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchdevil83 Bekijk bericht
Ben het helemaal met je eens en zit er ook aan te denken om alles op te zeggen, een BETA product is niet waar ik op wacht. Kun je hier eens een bericht achterlaten hoe het een en ander bij jou opgelost wordt (volgens mij zijn wettelijk verplicht om het product terug te nemen omdat het niet werkt volgens jouw verwachting).
Ziggo adviseert telefonisch op te zeggen. Dan hoor je op maandagochtend: “De wachttijd is 20 minuten” Dus telefonisch opzeggen kost al 2 euro voordat je ook maar iemand aan de lijn hebt gehad…
“Nee meneer, u zit vast aan een tweejarig contract. Er staat wel dat u telefonisch kunt opzeggen maar dat kunt u niet.” Dat moet dus per brief.

Ik geef aan dat zij niet voldoen aan het contract en dat ik daar dus vanaf kan maar dat was volgens de medewerker van Ziggo helemaal niet zo. Doorverbinden deed hij niet en ik was dus weer enkele euro’s verder. Je kunt je voorstellen hoe link ik was. Ik heb nog net niet gescholden maar was wel erg kwaad op de ziggo medewerker.

Nu gaat er dus een brief de deur uit (slim van ze! aanmelden kan wel online, afmelden niet.) Ik voor de zekerheid nogmaals gevraagd of ik wel met de klantenSERVICE sprak omdat ik nog geen service gekregen had. Hij bevestigde dat.