Los bericht bekijken
  #180  
Oud 13 september 2009, 22:28
john61's schermafbeelding
john61 john61 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Dit zegt Philips, je mag veronderstellen dat ze weten waar ze het over hebben, bovendien moeten ze substantiele veranderingen in het sw-design doorvoeren. Ze zullen het niet nodeloos vertragen want dat helpt de verkoop niet. Ik denk dat je verder onderschat hoeveel er getest moet worden voordat een release kan worden vrijgegeven in de running productie voor geheel Europa, met ondersteuning voor satelliet/terrestrial en kabel voor alle overeenkomstige operators!
ja mischien onderschat ik het wel. als we het over ci+ in het algemeen hebben mag ik aannemen dat het ook werkt op de tv,s van philips .
alleen nu er wat problemen zijn met de goedkeuring van ziggo lijkt mij toch dat dit geen 1-2 maanden moet duren . ik neem aan dat de sofware per land verschillend is, bvb in duitsland heeft een kabelprovider mischien wel weer wat anders wat in de sofware moet veranderd worden .
ik denk dat CI+ beter niet ingevoerd had kunnen worden .en verwacht dat er straks veel problemen komen vooral voor die mensen die alleen een tv aan en uit kunnen zitten . ik blijf wachten met mijn 8404