Los bericht bekijken
  #7  
Oud 13 september 2009, 11:54
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Je kunt zelf je eigen berichten wel bewerken of verwijderen, maar zoals geschreven kan een moderator ze wel zien en weer terughalen. (bijvoorbeeld iemand die een ander voor van alles uitmaakt en dit later ontkent omdat hij even snel zijn bericht gaat editen of wissen). Een heel topic weggooien kan niet door een topic-starter of ander gedaan worden. Dit is ook niet wenselijk omdat er zaken in een topic kunnen staan die interessant voor anderen zijn, bijvoorbeeld hoe je een bepaalde storing oplost. Via een verzoek aan een moderator of admin kan wel verzocht worden om een topic geheel te wissen. De mod/admin beslist dan of dit wel of niet gebeurt.
Verder ruimen we tot nu toe nog geen oude topics op. Je kunt nog berichten uit 2002 lezen in diverse forumdelen uit het MGV forum wat de voorloper van dit forum was. Wel gaan topics waar 3 maanden lang niet in is gereageerd automatisch op slot zodat mensen niet oude topics gaan gebruiken om nieuwe problemen te melden. Op verzoek kan een topic altijd weer heropend worden trouwens.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....