Los bericht bekijken
  #87  
Oud 11 september 2009, 13:50
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Citaat:
@Saywhat

Leuk, je hebt mijn post genomen om aan te geven dat de thread over
inruilen van Modems gaat.. zover ik kan lezen zijn er heel weinig reacties
op deze opmerking maar wordt ook over Firmware en zo gesproken...
Maar niet erg je hebt gelijk, de post gaat over omruilen van modem en hierop
heb ik reageert dat ik dat niet geloof. Dat ik dan verder uithaal en nog meer dingen opnoem dit niet pluis zijn kun je mij niet kwalijk nemen.
Klopt, het is ook meer toeval dan anders dat ik toevallig jouw post er tussenuit pakte. Moet je niet te persoonlijk nemen, want zo bedoel ik het namelijk ook niet.
Dat kwalijk nemen wil ik ook niet te zeer doen, dit omdat je post bomvol emotie zit, en in vergelijking met sommige anderen dan nog erg netjes te noemen is.

Citaat:
Volgens mij werk je bij Ziggo want je schuift alle problemen naar de snelheidsverhoging en nieuwe apparatuur en roept "Natuurlijk geeft dat problemen".
Klopt, maar dat weet al bijna iedereen hier is echt geen geheim
De opmerking natuurlijk geeft dat problemen komt waarschijnlijk bij veel mensen niet leuk over, maar helaas is het nooit anders geweest, ook niet bij de losse individuele providers waar men Ziggo uit heeft opgebouwd.

Citaat:
Kijk, ik heb niets tegen Ziggo en ook niet tegen de helpdesk die zijn best doet met de mogelijkheid en kennis die ze hebben maar ik ben het niet met je eens dat iedere snelheidsverhoging en nieuwe apparatuur problemen geeft.
Als dit wel zo is dan zeg ik "Het is niet voldoende getest en voorbereid"
Volkomen terechte en logische gedachte, helaas blijkt echter keer op keer dat dit niet zo simpel is te doen. Iedere keer duiken weer onvoorziene dingen/problemen op. Verklaren kan ik dit helaas ook niet.
Citaat:
Zo als jij het ziet zijn de gebruikers proefkonijn en dit kan zo niet zijn.
Dit vind ik een 'leuke', als werknemer heb ik dit namelijk ook wel eens gedacht, maar na enige navraag bleek dan gelukkig dat die angst ongegrond van mijn kant was.

Citaat:
Stel je voor je koopt een Auto die niet voldoende getest is en je moet met die nieuwe om de dag naar de Garage.. Of je belt op en ze zeggen ga maar aan de kant staan en zet de Motor voor 5 Minuten uit en start dan weer.
Klopt, dergelijke auto's worden ook na verloop van tijd teruggeroepen, maar ook daar doen ze dit pas na gedegen onderzoek, en niet uit voorzorg.
Bij Ziggo loopt dat onderzoek ook, daarna zal er een actie worden uitgezet, wat inderdaad een terugroep actie zou kunnen worden.

Citaat:
Voor mij is het gewoon HET ZIGGO NETWERK. Modems die uitvallen, Ziggo site die niet opent, slecht TV signaal, snelheid die op een keer lager is dan normaal en noem maar op... Voor mij zit dit in het Netwerk. Hoe het nu werkelijk in elkaar steekt zou mij eigenlijk niet interesseren. Ik ben klant bij Ziggo en neem verschillende producten over de kabel af en dit is bij mij 1 kabel en niet verschillende kabels. Dus voor mij staan de storingen niet los
zonder zijn een storing bij Ziggo.
Hier kan ik niks mee, ene kant vind ik dat je gelijk hebt, andere kant is dit gewoon veel te simpel gesteld!

Citaat:
Let wel op ik heb geschreven "Ik ben KLANT" ik heb expres niet geschreven gebruiker maar klant want ik BETAAL voor een dienst en in deze dienst zit de service mee in of ze hadden moeten schrijven dat voor service extra betaald moet worden.
Hier geef ik je volkomen gelijk in!

Citaat:
Ik geef je gelijk dat ook heel veel klachten zijn die bij de gebruiker liggen maar moet ik dit als HELPdesk niet proberen op te lossen zodat het product wat ik aanbied goed functioneert? Kijk.. ik bel op en het eerste wat geroepen wordt "Start de Modem opnieuw" Als ik telefonie heb dan moet ik opnieuw bellen en dan krijg ik iemand anders aan de lijn en moet mijn verhaal opnieuw doen..als ik pech heb roept ook die nieuwe medewerker dat ik mijn modem opnieuw moet opstarten om van mij af te zijn. Waarom wordt er geen log bijgehouden hoe vaak een klant en met welke klacht hij belt?
Dit log is er wel degelijk, aan de medewerker aan de telefoon om dat ook goed te gebruiken...
Citaat:
Goed, af en toe wil een reset van het modem helpen maar als ik 5 keer per week de modem moet resetten en dan doet die het weer dan is meer aan de hand.
Klopt ook...

Citaat:
Maar ik ben weer veel te emotioneel bezig en je vind garandeert weer punten
die je kunt weerleggen maar dit is nu maar mijn mening.
Hier ben ik het niet mee eens Juist omdat je een stukje hebt waar best wat emotionele lading inzit vind ik dit stukje bijzonder netjes verwoord, we hoeven het niet met elkaar eens te zijn om wel een gezonde discussie te kunnen voeren immers!

EDIT mijn eigen internet is ook instabiel sinds ed3.0 dus het is niet zo dat ik zelf niks aan problemen ervaar EDIT

Laatst gewijzigd door Saywhat; 11 september 2009 om 14:02