Los bericht bekijken
  #4  
Oud 11 september 2009, 11:28
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MetaMarty Bekijk bericht
Hierin zit een nieuwe smartcard en een samsung HD ontvanger.

Heeft iemand een idee wat ik hiermee zou moeten doen? Is die extra smartcard nog bruikbaar om een paar weken alle digitale kanalen mee te kijken? Is de ontvanger bruikleen, of mag ik het pakket door dit foutje als een extra kado beschouwen?
Ja, de ontvanger is jouw eigendom, net als de smartcard. Als je de smartcard in je huidige ontvanger stopt kun je zien of je alle kanalen kunt bekijken. Er zijn ook geluiden dat je de nieuwe kaarten eerst zou moeten activeren op de ziggo-website en dus geen preview periode meer hebt. Kwestie van even proberen dus.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MetaMarty Bekijk bericht
Ik ben van digitale TV + telefoon naar alles in 1 gegaan. Dat wist ook, maar ik had nog aangegeven dat ze niks op hoefden te sturen omdat ik al een kabelmodem heb voor telefonie. Ik had al een gratis humax decoder gekregen toen ik digitale TV nam, dus waarom ik nu een samsung decoder er bij krijg snap ik niet helemaal.
Dit is geen foutje van Ziggo, maar normaal. Iedereen die 'overstapte' van losse produkten naar een alles-in-1 kreeg dit ook. Jij had geen internet en nu wel via alles-in-1 en hebt dus ook recht op de ontvanger. Zie de Ziggo-Website
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....