Los bericht bekijken
  #23  
Oud 10 september 2009, 23:23
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

Ik denk dat jij er goed aan doet om ALLES wat hierboven staat nog eens te lezen, voor je reageert. Het get hier om IETS meer dan een defect modem!!
Een modem wat perfect is, na een ongevraagde abonnements wissel, ineens defect is, om na een ingreep van een tweedelijns medewerker plotseling NIET meer defect is, om daarna weer wel defect te zijn. En al die "defecte" modems vallen TOEVALLIG samen met een of andere idioot die mijn abonnement weer ongevraagd 2 stappen verlaagd. Eerst lezen dus.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Ik wens je ook veel succes, vrees dat je meer succes van slagen hebt op moment dat Ziggo de problemen niet zou onderkennen.
Wanneer je nu de helpdesk beld geven ze aan het probleem te onderkennen, ze hebben er alleen NOG geen oplossing voor. (in de zin van een firmeware voor het modem) Deze is nog in ontwikkeling....

Voordat jij met je specifieke probleem in Radar of Kassa bent geweest is dit probleem opgelost. Dit soort programma's vinden het inderdaad leuk om tegen de grote boze bedrijven aan te schoppen.... Ze gaan simpel weg voorbij aan het feit dat jij geen SLA hebt op je internetabonnement.
Ziggo heeft zich nooit verplicht tot percentage uptime oid.

Daarnaast, en ik zeg het nog maar eens, het probleem is onderkent, aan de oplossing wordt gewerkt, take it or leaf it.....