Los bericht bekijken
  #17  
Oud 10 september 2009, 22:04
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

Op 15 juli j.l., ruim een maand nadat bovenstaande ellende allemaal begon, zag het er echt naar uit dat alles was kortgesloten en opgelost.
Maar zo simpel schijnt het niet te zijn. Op 10 september 2009, ruim 3 maanden na aanvang van deze idiote soap is alles weer zoals het was op 12 juni.

Nadat de tweedelijns hulp van Ziggo de zaken aardig recht had getrokken en op een paar details na had opgelost, ging hij op vakantie.
Tijdens zijn vakantie dacht een of andere labiele "klantendienst" medewerk(ster) waarschijnlijk dat deze idioterie nog wel even door kon gaan.

Als eerste werd de EINDELIJKE bereikte internetsnelheid van 50 MB gewoon weer terug gebracht naar 30. En alsof dat niet genoeg was werden 2 van mijn 4 tv digitaal kaarten gewoon weer uitgeschakeld (e-19) en op de resterende kaarten al mijn extra abonnementen weer afgesloten. Ruim 1 week nadat ik (EINDELIJK) op schrift had gekregen WELKE abonnementsvormen ik uiteindelijk zou moeten hebben.

De tweedelijns hulpvaardige medewerker zwijgt inmiddels ook in alle talen en reageert ook niet meer op noodroepen om hulp. Volgens de reguliere klanten SERVICE wordt mij gewoon weer meegedeelt dat waarschijnlijk mijn modem defect is (jaja) en ik daarom de snelheid niet haal, en waarschijnlijk zijn ook 2 van mijn decoders defect, waardoor mijn kaarten ook niet zouden werken. Waar VIND je dit soort personeel he??

Maar goed mijn geduld is totaal op. In samenwerking met ARAG rechtsbijstands verzekering heeft men daar beslist Tros Radar in te schakelen. Deze hebben inmiddels contact met mij opgenomen en zullen later in het seizoen ruimschoots aandacht aan deze waanzin en klantenbehandeling van Ziggo schenken. Men heeft mij verzocht zoveel mogelijk mensen op te sporen die een zelfde behanding mochten genieten en dit aan hen door te geven. Hetgeen ik hierbij dan ook doe.

Iedereen die op dezelfde schofterige manier als bovenstaand is behandeld, van het kastje naar de muur is gestuurd, gewoon als een zak stront is behandeld kan contact met me opnemen. Alle reacties zullen worden samengevoegd en, via ARAG rechtsbijstands verzekeraars, aan de redactie van TROS radar worden overhandigd.

U kunt contact met me opnemen via een pm hier of rechtstreeks aan mij via email : ambay@home.nl