Los bericht bekijken
  #29  
Oud 10 september 2009, 12:10
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjelew84 Bekijk bericht
Ik ben het volkomen met je eens dat de rest van het internet er nog niet klaar voor is. Zoals je zelf al meld, wanneer je een upgrade van iets wilt ophalen kom je meestal niet boven de 2mb uit. Ik vraag me echter af wat iemand met een 50Mbit lijn doet, die 65euri per maand is, zonder dat deze gebruik maken van usenet o.i.d waar deze snelheden in combinatie met een pay-server wl worden gewaarborgd? Wanneer iemand alleen maar over het internet "surft", heb je aan een 10Mbit lijn al meer dan voldoende.

Terecht merk je op dat ze zich ook moeten concentreren op het TV gedeelte, maar ik denk dat dit zich in de loop der tijd vanzelf wel oplost. Denk je ook niet?
Naast dat ik wel van newsgoepen download, je eerst ff moet zoeken naar een pay-server die nu al 50mbit of sneller ondersteund. gebruik ik mijn "snelle" internet ook voor de verbinding met kantoor. Ik moet regelmatig relatief grote bestanden overzenden. Dit werkt wel prettig met een hoge upload/download. Ben het volledig met je een dat wanneer je op dit moment normaal aan het internetten bent je echt geen snellere verbinding dan 10 a 20Mbit nodig hebt, maar aan de andere kant, dat zeg ik... en wie ben ik omdat voor een andere te bepalen.

Feit is dat medewerkers geld kosten, wanneer ze minder mensen op het internet/snelheid verhaal hoeven te zetten op de helpdesk (omdat minder mensen bellen) kunnen ze meer budget vrij maken om de daadwerkelijk problemen, HD zenders op Samsung, Uitval eurodocis 3 modem en andere problemen op te lossen.

Het zal niet voor het eerst zijn dat een bedrijf te veel wil in een te korte tijd. Rond eerst alle problemen af voor dat je verder gaat. Nu weet ik ook wel dat er iets is al concurentie, maar een goed management weet hier de juiste keuzes en prioriteiten in te geven.