Los bericht bekijken
  #27  
Oud 10 september 2009, 11:44
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjelew84 Bekijk bericht
Uhm, het laatste wat je vermeld vind ik n tikje aan de overdreven kant. Ik meld toch echt duidelijk dat IK er klaar voor ben, dus is het mijn goed recht te melden dat ze wat MIJ betreft de 300Mbit erdoor mogen knallen.
De situatie die je schetst is ook niet reel.
Ziggo zal op dit moment het netwerk nooit niet helemaal opengooien qua snelheid. Men gaat in de pas lopen met andere concurenten. En dat doet met feitelijk al met het 60mps abonnement van tele2. Echter krijg je er op de 10mbit na alleeen maar extra dingen voor. Daarnaast heeft Ziggo aangekondigt dat de snelheid in de toekomst omhoog gaat naar minimaal 80mbit voor de alles in 1 extra abonnees. Dit zal men niet eerder doen voordat men door heeft dat de heavy users er klaar voor zijn. Nu weet ik wel dat je met een goed Lan-kabel CAT5e of CAT5 je klaar bent om je modem rechstreeks aan een 1Gbit netwerkkaart te stoppen,echter vrees ik dat de Heavy Users hier niet voldoening uit halen. 1 van de redenen van een snelle verbinding kan namelijk zijn om met meer dan 1 pc gebruik te maken van (snel) internet.
Daarnaast is het de vraag als of de servers aan de internet-kant wel klaar zijn voor al die hoge snelheden. Newsgroepen wel, helemaal een pay-server. Maar wanneer jij een driver o.i.d. voor je pc moet downloaden van de website van de fabrikant kom je nu al nauwlijks aan de 2 mb/sec.

heb persoonlijk liever dat ze alle problemen (ook voor anderen) oplossen, niet alleen qua internet maar ook met digitale tv e.d.