Los bericht bekijken
  #1  
Oud 9 september 2009, 20:54
hadeba's schermafbeelding
hadeba hadeba is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: zwolle @ home
Ziggo Internet: ziggo dig kabel abo humax ir-fox
DTV: samsung t240 hd
Berichten: 4
Standaard installatie humax ir

Ik ben nieuw op dit forum dus ik weet niet of mijn vraag op de goede plek staat, maar ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik ben sinds een paar dagen in het bezit van een IR-fox voor ontvangst van dig televisie in het voormalige @home gebied.
Ik heb het volgende probleem. Ik volg netjes de instructie en voer de juiste frequentie e.d in en krijg na de installatie de melding dat er 140 tv zenders en een stel radiozenders zijn ingelezen.
Als ik vervolgens op 1 druk krijg ik netjes ned 1 in beeld, compleet met de eerste seconden onderin beeld info over het programma etc. Vervolgens krijg ik bij de resterende zenders, uitgezonderd infokanalen en enkele regionale zenders, de melding E30 even geduld a.u.b. Wel krijg ik even de gebruikelijk info over deze zender te zien, maar daarna de melding E30.

Deze storing proberen op te lossen via de info die hierover op Ziggio.nl te vinden is, maar dit lost niets op. AL diverse keren alles opnieuw geinstalleerd, maar het blijft een probleem.
Wat mij inmiddels opvalt is dat alle zenders die ik niet kan ontvangen bij het inlezen voorzien zijn van een blokje/vakje met de letters IR.
Heeft dit er mee te maken dat de installatie niet goed lukt???

Wie kan mij verder helpen? Via Ziggo krijg ik een standaard antwoord van kijk de instructie maar na. Iemand aan de telefoon krijgen is al helemaal niet te realiseren.