Los bericht bekijken
  #27  
Oud 9 september 2009, 19:44
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Net ook even in een ander topic gepost :
Vanmidddag werd ik door een ziggo-medewerker gebeld n.a.v. mijn mails naar het webteam over mijn trage upload. Dit wist hij mij te vertellen :
- Van een algehele modemruil wist hij niets van.
- Firmware update eind september (Arris)
- Beta firmware is nog aan niemand (behalve beta-testers) uitgegeven.
- Ubee modems worden niet meer uitgegeven.

Ik vroeg hem ook waarom zoveel mensen wel een prima up- en downloadsnelheid hebben. Antwoord :
- Er zijn van Arris 702B twee verschillende types uitgegeven.

Wat moeten we hier nu weer van denken, mede-forum-genoten???
Ik denk dat Ziggo haar klanten zonder toestemming gebruikt als proefkonijn. Als je kijkt naar de symptomen en timing van de storing en ook naar de regio, kan je niet anders concluderen dat dit een major fail van Ziggo is. Slecht of niet geteste hardware wordt rucksichtlos gedistribueerd en klanten blijven met de brokken achter. En niet zomaar klanten maar de Alles-in-één extra klanten; je zou toch zeggen dat Ziggo deze klanten moest koesteren. Niets is minder waar. Als grootgebruikers zitten we thuis inmiddels bijna een week zonder Internet en telefonie en is er totaal geen zicht op een oplossing van het werkelijke probleem: we hebben geen verbinding!
Helemaal genoeg heb ik van de forumleden die de boel proberen te downplayen en het terug te werpen naar de individuele gebruiker ('weet je wel zeker dat het niet je router/broodrooster/deurbel/electrische tandeborstel is'). Van enkelen vermoed ik dat ze door Ziggo worden ingezet in een webcare team dat fora afstruint om de goede naam van Ziggo hoog te houden. Helaas: Ziggo maakt er hier een potje van. Laat dat webcareteam met goede modems in auto's stappen om gedupeerde klanten te helpen in plaats van het pathetische gedweil op dit overigens meer dan prima forum.

Laatst gewijzigd door Robus; 9 september 2009 om 20:23