Discussie: Modem: Wel IP, maar geen data
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 9 september 2009, 14:50
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Angry Ziggo minacht Woerden

Hallo Woerden (ook 3446, Snel & Polanen)! Ik had jullie liever niet of onder andere omstandigheden ontmoet, maar ik sluit me aan bij het uithuilclubje.
Vanaf donderdag 3 september geen Inet en telefoon meer (nadat het nieuwe Arris modem enkele weken ongestoord had gewerkt). Gebeld met HD, aantal resets uitgevoerd, met, zonder router etc. Zonder resultaat anders dan dat HD een taak aanmaakte; de TD neemt binnen drie werkdagen contact met u op.
Gisteren maar eens gebeld want er belde natuurlijk niemand. 'Ja, het lijkt er op dat de TD er naar heeft gekeken'. Weer gehannes met kabels, resets en even, heel even deden zowel telefoon en internet het om direct na het gesprek weer te weigeren. 4 Steady groene lampje en twee knippers zijn nu weer mijn deel: geen bruikbare verbindingen. Vanochtend dit doorgegeven aan de HD en gevraagd naar het escalatietraject. Dat is er niet... Gewoon afwachten en het beste er van hopen is het professionele advies van Ziggo.
Er is bij Ziggo totaal geen begrip voor het feit dat je al dagen verstoken bent van werkende verbindingen; andersom zijn ze er zelf als de kippen bij om je er aan te herinneren dat je nog niet aan je betalingsverplichtingen helpt voldaan (ik heb obv vertrouwen een auto incasso lopen, dus op mij niet van toepassing).

Met deze schuiver is het Ziggo gelukt om mij van ambassadeur tot ontevreden klant te converteren Hulde... Mochten jullie verbeteringen in Woerden merken, ik houd me aanbevolen en zal hier ook over evt voortgang posten. In de tussentijd: succes!

BTW De monteur mag bij mij langs komen met een oud modem dat wél werkt. Dat repareren doen ze maar in hun eigen tijd. Onbegrijpelijk dat Ziggo ongeteste of slecht geteste modem op deze manier uitserveerd. Ook nog eens aan hun beste klanten. Banners op hun site van 20 naar 50 Mbps vind ik erg ongepast; een belofte die ze nog lang niet (overal) kunnen waarmaken...