Discussie: LED versies
Los bericht bekijken
  #43  
Oud 9 september 2009, 09:01
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loesy Bekijk bericht
Nee edehaan, dat heb je verkeerd. Dat was een jaar geleden idd zo maar die word gewoon nu ondersteund. Mist je wel de goede TV hebt las ik en die heb ik kennelijk. Dat staat ook wel op dit forum te lezen.

hier: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=19735
Op die pagina staat duidelijk dat de AlphaCrypt door Ziggo niet ondersteund wordt, en mogelijk over twee jaar niet meer zal werken.

De Samsung TV's komen met verschillende serie-nummers, met WXX erin en met PXX erin. De WXX serie nummers hebben een CI-slot en werken alleen met de AlphaCrypt, en mogelijk over enkele jaren niet meer. De PXX serie nummers hebben een CI+ slot en werken alleen met de Ziggo Digitale Televisie Module, al werken ze mogelijk op dit moment nog met de AlphaCrypt, maar Ziggo heeft aangekondigd dit te zullen uitzetten ("om verwarring te voorkomen"). Zie ook de Ziggo website:
Citaat:
Waarom ondersteunt Ziggo niet alle CI+ TVs?

De oude CAMs zullen straks niet werken in CI+ Televisies. Over het gebruik van de oude CAM in een oude CI Televisie kan Ziggo blijvende werking niet garanderen. Ziggo is hiervoor afhankelijk van voorschriften van programmaleveranciers.

Waarom werkt een oude televisie met CI NIET met de CI+ module of vice versa?

De CI+ technologie kan alleen zijn werk doen wanneer zowel de televisie als de CAM deze technologie ondersteunen.

Om verwarring in de toekomst te voorkomen kunnen de nieuwe CI+ televisies alleen gebruik maken van de CI+ module. De CI+ televisies werken naast de CI+ CAM natuurlijk ook met de door ons gecertificeerde digitale ontvangers.

Wat gebeurt er met de oude CAM technologie?

Ziggo ondersteunt deze technologie niet, maar wij blokkeren het gebruik ervan niet actief op dit moment.