Los bericht bekijken
  #14  
Oud 9 september 2009, 00:30
wood's schermafbeelding
wood wood is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 augustus 2009
Locatie: Boskoop
Berichten: 24
Thumbs down

Heb een maandje Ziggo AI1 Extra. Tot vandaag geen problemen, superspeed. Maar nu is het mis. Zomaar out of the blue sky.
Geen verbinding, resetten, even verbinding, dan weer weg, weer resetten. Lampjes uit, noem maar op de hele santekraam die ik hier al gelezen heb. Ik denk nog: I'm a lucky boy want hier werkt alles perfekt. Tot gisteren dus.

Wat een kolossale ramp is dit Ziggo. Ik ga de boel inleveren en terug naar ADSL. De snelheid die ik gehaald heb is mooi, maar ik heb meer aan stabiel internet met lagere snelheid. Mooi dat de opzegtermijn 1 maand is. Eruit met die zooi. Heb 10 jaar ADSL gehad, nooit 1 probleem, never nooit.

Ik heb nog nooit zo'n rammelende organisatie meegemaakt in mijn leven. Eerst verkeerd modem, daarna had ik 2 Arris-modems in huis, waarvan ik er dus 1 terug moet sturen. Dan een "hispeed"-routertje wat een lospeedje is van 20 Euro waarvoor ik 99 Euro moet betalen, dus ook teruggestuurd. En nu een steeds uitvallende verbinding.

De helpdesk kan niet eerder dan over 7 dagen een monteur langssturen. Deze firma heeft gewoon zijn zaakjes niet voor mekaar. Als je weet dat je brakke modems uitlevert kun je mensen niet een week in de wacht zetten. Dan trek je maar een blik monteurs open, of je verlaagt het tarief, of doe in elk geval iets om de consument tegemoet te komen.

Nee, waardeloos produkt en waardeloze service....
Weg ermee.

Laatst gewijzigd door wood; 9 september 2009 om 00:36