Discussie: Panasonic CI+
Los bericht bekijken
  #23  
Oud 8 september 2009, 23:09
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door syah Bekijk bericht
@ Anoniem,

Je stelt dat de G10/G15 e.d. toestellen een CI (-) slot hebben. Op meerdere lokaties op internet lees ik dat Panasonic meldt, dat het CI+ sloten zouden zijn. Hoe zeker ben jij ervan dat het een CI- slot betreft, c.q. wat is je bron van deze informatie?

Ik wil zekerheid over het bovenstaande, aangezien elders in dit forum duidelijk wordt aangegeven, dat het gebruik van een CI+ CAM in een CI slot door Ziggo zal worden geblokkeerd. Voor het omgekeerde (CI CAM in een CI+ slot) schijnt hetzelfde te gelden.

Als jij gelijk hebt, dan lijkt een Alphacrypt CAM (CI) de enige oplossing voor het kijken naar digitale TV (zonder losse decoder). Kan je garanderen dat dit gaat werken op een G15 en geldt hiervoor de 'garantie op de werking voor de minimale duur van anderhalf jaar', zoals gemeld in het video interview op www.hardware.info??
1. Mijn informatie komt voort uit een meeting met Panasonic. Ik heb geen informatie over bepaalde modellen gegeven. Ik heb enkel aangegeven dat Panasonic geen CI+ ontwikkelingen meer doet in 2009 modellen, maar zich enkel richt tot de 2010 modellen. De eerste testen zullen daarvoor medio oktober bij ons starten.
2. Ik ga me niet uitspreken over garanties t.a.v. de werking Alphacrypt.