Los bericht bekijken
  #5  
Oud 8 september 2009, 19:53
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Vanavond wordt op Nick/Comedy Central om 22:15 That '70s Show uitgezonden dat 55 minuten duurt. Dit programma zit twee keer in de door Ziggo/Casema verzonden EPG data (event_id = 287). Hopelijk legt een ontvanger voor iedere zender een lijst van programma's aan in het geheugen waarbij de event_id uniek moet zijn zodat eventuele dubbele voorkomens van een programma elkaar overschrijven als de ontvanger het programma toevoegd aan de lijst. En hopelijk wordt bij die overschrijf actie van een dubbel programma het geheugen van het al eerder toegevoegde zelfde programma in de lijst eerst netjes vrijgegeven, anders loopt het geheugen van de ontvanger langzaam steeds meer vol.

Waarschijnlijk zal je dus via de normale gebruikersinterface van het EPG overzicht bij een ontvanger niets afwijkends waarnemen, maar qua verwerking kan dit allerlei ongewenste effecten hebben.
Uiteraard () is hier in het voormalig @Home gebied geen sprake van van dubbele epg-entries op m'n 8000. Ik heb ze wel eens gezien op de CDS MHW-epg maar dat had (gelukkig) geen effect. Dus ik denk dat ze alleen maar bestaan in Ziggo-West. Hoop ik...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.