Los bericht bekijken
  #212  
Oud 8 september 2009, 15:37
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Smile

Die originele posting over de uitleesbaarheid van modems, is een eerste aanzet om tot een FAQ over dit onderwerp te koemen. Dit n.a.v. verzoeken van de weinige en overbelaste MGV bestuurders om een handje te helpen.
Die posting is daarom vastgezet en wordt met enige regelmaat bijgewerkt.
De tussentijdse posting over de signaalwaarden blijkt door deze en enige eerdere vragen daarnaar ook een gewenst onderwerp voor een mogelijk toekomstige FAQ.
Verwijzingen van de ene mogelijk toekomstige FAQ naar de andere mogelijk toekomstige FAQ zijn daarbij zeker ook gewenst, vandaar dat deze link snel is opgenomen. En toen hij toch eenmaal in mijn copy/paste buffer stond was het een kleine moeite ........

Verder maak ik me over dit soort vragen niet zo druk; wanneer ik er geen tijd voor heb, komen ze (voorlopig) niet aan de beurt.

Wel zijn er drie ander wensen die ik heb:
1. Wanneer je een probleem hebt aangemeld en dat is opgelost, meldt dat dan even aan het forum met de oplossing erbij. Dat ontwikkelt een soort gezamelijke kennis-database.
2. Haak niet aan bij een bestaand onderwerp omdat je ook een computer hebt, die ook één of ander probleem heeft. Tenzij jouw probleem gegarandeerd 100% hetzelfde is, heb ik liever een nieuwe draad, want nu raak ik soms het overzicht kwijt wie ik allemaal tegelijk aan het beantwoorden ben.
3. Probeer bij het opstarten van een nieuwe draad zo zorgvuldig en volledig mogelijk trefwoorden in te vullen. Andere forumleden vinden ook graag iets terug m.b.v. de zoekfunctie.


Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.