Los bericht bekijken
  #55  
Oud 8 september 2009, 15:36
Rossdale's schermafbeelding
Rossdale Rossdale is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2009
Locatie: Breda/Casema
Berichten: 8
Standaard

Er is een tijd overheen gegaan (ruzie met ziggo over wel/geen nieuwe AOP) Maar vandaag hadden we eindelijk de officiele ziggo appartuur gekregen die ik zojuist heb geinstalleerd. Als ik naar het signaal kijk is dit wel wat verbeterd maar naar mijn gevoel nog steeds niet geweldig.

Het downstream power level is gezakt tot 1 dBmV ipv 5/6 dus dat lijkt me prima, het upstream power level is gezakt tot 54 dBmV t.o.v. de eerdere 62.

Het signla to noise ratio is echter onveranderd en blijft op 31 dB hangen.... Zou onze internetverbinding nu wel stabieler moeten zijn als eerst, zodat de verbinding niet dagelijks wegvalt of is het noise ratio nog te laag?

Het valt me wel op dat de jongens op de verdieping onder mij kun tv signaal via de datakabel van de AOP binnenkrijgen, ik krijg het mijne wel gewoon via de TV/Radio output. Hier ga ik vanavond nog eens naar kijken. Kan dit nog een probleem geven? Er worden nu zowel een TVsignaal als een internetsignaal via de DATA output van de AOP gegeven en dat lijkt me niet de bedoeling of wel?