Los bericht bekijken
  #147  
Oud 8 september 2009, 12:03
cowboyt's schermafbeelding
cowboyt cowboyt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 2
Standaard Chatsessie met Philips over 37PFL8404H/12

Ter info, wilde dit toch ff met jullie delen. Ik sta te springen om zo'n ding te kopen.... weet het toch nog steeds niet zeker!

Welkom bij Philips Chat, u chat met Ingrid. Hoe kan ik u helpen?
Bezoeker: hallo
Bezoeker: kunt u aangeven of deze tv: 37PFL8404H/12

Ingrid: Goede morgen
Bezoeker: met een CI+ interface gebruikt kan worden met Ziggo?
Bezoeker: ik wil dan de smartcard in de TV zelf stoppen
Bezoeker: zodat ik geen externe tuner nodig hebt zoals nu het geval is
Ingrid: Ja dit is mogelijk. Uw televisie is voorzien van een CI+ slot die u nodig heeft om digitale televisie van Ziggo te kunnen ontvangen
Bezoeker: bent u op de hoogte van het feit dat Ziggo op dit moment nog NIET een philips TV heeft gecertificeerd?
Bezoeker: dus ook niet deze?
Ingrid: De CI+ gecertificeerde Philips modellen zijn compatibel met ZIGGO digitale televisie, mits er gebruik wordt gemaakt van een officiele CI+ module van ZIGGO.
Op dit moment zijn Philips en ZIGGO testen aan het uitvoeren om de combinatie perfect samen te laten werken, dit is de reden dat ZIGGO nog niet officieel heeft aangegeven dat de CI+ module met Philips TV's werkt.

Bezoeker: maarja 100% garantie kunnen jullie natuurlijk niet geven.. of is het zo dat achteraf de software van de tv nog te updaten is zodat het wel met Ziggo gebruikt kan worden?
Ingrid: Onze televisie zijn speciaal ontworpen om samen te werken met de module en smartcard van ziggo. Ziggo heeft deze momenteel nog niet beschikbaar. Maar wij verwachten hier spoeidg uitsluitsel over. Wij kunnen dan garanderen dat het werkt.
Bezoeker: ok dan zal ik de gok dan maar wagen. bedankt voor de info. overigens enig idee wanneer ier uitsluitsel of over komt? of kan het zo zijn dat dadelijk misschien alleen de nieuwere modellen dit ondersteunen, 9000-serie bv...
Ingrid: Wij weten dit niet precies, maar wij verwachten hier spoedig bericht over. Alle modellen van 2009 van Philips bezitten een DVB-C tuner en is compatibel met Ziggo. Dus niet alleen de 9000 serie bijvoorbeeld.
Bezoeker: dus de 8000-serie is een 2009 model?
Ingrid: De 8404 is inderdaad een 2009 model. Alle modelnummers die eindigen op een 4 of 4H/10 of 4H/12 zijn 2009 modellen.
Bezoeker: ah ok. nou ik ga dan mar de 37PFL8404H/12
kopen! hopen dat het allemaal gaat lukken met dat ci+ en ziggo gedoe!!
Bezoeker: bedankt voor de informatie!
Ingrid: Graag gedaan. Heeft u verder geen vragen?
Bezoeker: nee. dank u