Los bericht bekijken
  #211  
Oud 8 september 2009, 09:24
MarcoH64's schermafbeelding
MarcoH64 MarcoH64 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050c
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Wil hier toch even op reageren. Wat is het probleem om zelf even op zoek te gaan naar de informatie die je graag wilt hebben? Is natuurlijk wel makkelijk om een ander voor je karretje te spannen. En waar hebben we het over.. een tread doorlezen... Kom op ; Als je informatie/advies wilt, of een probleem opgelost wilt hebben zul je daar zelf ook wat energie in moeten steken.

Als het blijkbaar teveel moeite is om zelf op zoek te gaan naar informatie dan is die informatie blijkbaar niet erg belangrijk voor je.
*zucht*

En waarom is er op ieder forum toch wel weer iemand die zich geroepen voelt om andere leden aan te spreken indien die het durfen om zich anders te gedragen dan meneer wil. Kom op, get a life.

Maar ik ben best bereidt een verklaring te geven voor je waarom ik tegen jouw gedragsregels heb gezondigd.

Een nieuwere of niet dagelijks lezende gebruiker van dit forum weet niet of er bepaalde informatie beschikbaar is. Hij weet ook niet wat voor een termen er gebruikt worden op dit forum, dus ook zoeken kan lastig zijn. En als je niet eens weet dat bepaalde informatie beschikbaar is en niet weet op welke termen je moet zoeken, wordt het lastig. Als het dan ook nog een thread is die alleen maar over dit onderwerp gaat, wordt het helemaal moeilijk want dan zullen de meeste zoektermen in iedere post voorkomen.

Zeker als de thread begint met een eerste post die alle informatie lijkt te verzamelen en de gewenste informatie hier niet bij staat. Moet ik dan zonder te weten of de informatie die ik zoek (waarvan ik bij mijn eerste post niet eens wist dat die bestond, dat wist ik pas na het antwoord) 20+ pagina's doorlezen van vooral mensen die hun eigen waarden posten? Waarom denk je dat een boek een inhoudsopgave heeft? Je kan het toch ook gewoon doorlezen?

Citaat:
Mees ik heb respect voor jou geduld, ik had me niet zo voor een een ander zijn karretje laten spannen omdat iemand anders te lui is om deze tread door te lezen. Nu moet jij de zoekaktie uitvoeren ipv dat diegene dat zelf doet. Lekker makkelijk, maar wel erg luie instellingen.
Voor het karretje spannen.....te lui...

Je stat nogal klaar met je meningen over anderen. Wie mag jij dan wel niet zijn om anderen, op basis van 1 enkele post, van zulke qualificaties denkt te mogen voorzien?

Ik heb aan de Roo een verzoek gedaan, blijkbaar zag hij er ook het nut van in want he heeft het ingewilligd. Hoe dit voor het karretje spannen is begrijp ik dus echt niet.