Discussie: Klacht: FOXlife: ondertitel fout
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 8 september 2009, 09:03
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Wij melden dit probleem bij onze signaal leverancier Ziggo en als Ziggo van mening is dat dit veroorzaakt wordt bij hun signaal leverancier dan dienen zij weer contact op te nemen met die signaal leverancier om één en ander te laten corrigeren. Ziggo weet hoe ze met die signaal leverancier contact op moeten nemen in geval van fouten in het aangeleverde signaal. Het is dan erg makkelijk om de klanten van Ziggo rechtstreeks met hun signaal leverancier contact op te gaan laten nemen om problemen die uiteindelijk tot uiting komen via het signaal van Ziggo te gaan laten oplossen. Ziggo verdient aan dit signaal, dus gaan ze maar eens waarmaken waar wij ze voor betalen.
Fox zou er inmiddels vanaf weten volgens een Ziggo medewerker op dit forum.
Grappig is ook wel dat op de IRFOX de ondertiteling groter was dan op de Humax 5000,misschien dat die bij het upscalen iets met de subs doet ?
De tv waar de IRFOX op staat is HDREADY, en waar de 5000 op staat is FULLHD dus dat is misschien de reden waarom de een de ondertiteling wel mee vindt vallen.
Op de full hd met de humax 5000C kan mijn vriendin op 3 meter afstand de ondertitels niet meer lezen.

Ik heb gisteren telefonisch kontakt gehad met de klantenservice van Ziggo en daar zeiden ze dat er geen klachten waren.
Maar als ik dan zie dat de zender op de IRFOX zonder truukjes niet eens te zien was vraag ik me af hoeveel mensen daadwerkelijk gekeken hebben.
Ik ben met je eens dat het niet mijn taak is om kontakt op te nemen met Foxlife maar als er inderdaad niemand met Ziggo belt belandt mijn klacht op de grote hoop en gebeurt er niets mee.
Ondertussen heb ik dus van de meelezende Ziggo medewerker begrepen dat Fox er aan werkt.
Anoniem (die ik een PB had gestuurd) zei dat er geen substreams aanwezig waren en dat het probleem bij FOX lag,hoewel er dus wel in het begin substreams waren.
Alleen zegt die dan weer niet,ik zal het bij Fox melden,maar een andere meelezende medewerker heeft mij zelf een PB gestuurd en gemeld dat fox het wel weet en er mee bezig is, er zijn gelukkig dus ook medewerkers die iets meer info verstrekken
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !