Los bericht bekijken
  #25  
Oud 6 september 2009, 18:41
francey's schermafbeelding
francey francey is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 26
Standaard ziggo gebeld...

Ik heb gisteravond Ziggo maar eens gebeld over het ghosting fenomeen. Al na 53 minuten had ik een medewerker aan de lijn. De medewerker die ik te spreken kreeg is zelf gaan kijken (nog eens 10 minuten in de wacht gestaan), met een collega, en kwam tot de conclusie dat hij niets vreemds zag aan het Film1 HD kanaal.

Op dat moment was net "Bridesflight" begonnen, met close ups van gezichten van enkele van de hoofdrolspelers. Toen ik hem daarop wees zag hij het opeens ook en klonk oprecht verbaasd. Het lag natuurlijk aan Film1 en niet aan Ziggo, maar aangezien Film1 voor haar klanten volstrekt onbereikbaar is, is de klacht aangenomen. Ik werd bedankt voor het melden (op een toon waaruit het leek af te leiden dat nog nooit iemand eerder het gemeld heeft?) en na enig aandringen mijnerzijds mocht ik mijn telefoonnummer achterlaten om wellicht eventueel op teruggebeld te worden.

Na afloop van het gesprek heb ik on-line mijn Film1 abonnement opgezegd. Het zal nog wel enkele maanden doorlopen, maar dat zien we dan wel weer- mocht het probleem (nu het dan bekend is) verholpen worden meldt ik me wel weer opnieuw aan...