Los bericht bekijken
  #3  
Oud 6 september 2009, 16:10
r-a-y-m-a-n's schermafbeelding
r-a-y-m-a-n r-a-y-m-a-n is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 september 2009
Locatie: Denekamp/@Home
Ziggo Internet: alles in 1 extra/docsys 3
DTV: samsung DVR 830
Berichten: 3
Standaard T2W of T2P schuld van ziggo?...of toch samsung

Ik kan jorisjansens verhaal over T2W en T2P helemaal indenken. Het is inderdaad vaag....maar dan bij samsung voornamelijk....Ook ik heb een klacht ingediend bij SAMSUNG en hun zeggen direct..."Het is Ziggo's schuld zij kwamen op het laaste moment met wijzigingen". Nu vindt ik dit persoonlijk een bullshit verhaal van SAMSUNG. waarom....?
SAMSUNG zit namelijk in het officiele CI+ forum waar ook andere bekende merken in zitten....SINDS 2007!! SAMSUNG wist dus dat CI+ er aan zou gaan komen bij de providers. Ze hebben dus bewust ervoor gekozen om GEEN CI+ chip in te bouwen in de T2W modellen. Dus deze modellen zijn alleen CI compatible. Moet je dus een alphacrypt module gebruiken. En daar gaat het nou om, zonder CI+ cam module gaat het beeld op zwart met nu en 2 jaar heb ik begrepen van ziggo, en heb je dus niets aan je mooie DVB-C HD tuner die in je LCD zit. De T2P modellen van hetzelfde type (jawel de T2W modellen en T2P modellen tv's zijn identiek aan elkaar alleen deze letters maken het onderscheid of je een CI of CI+ model hebt) hebben hier geen last van.
Ik denk dat het puur om misleiding gaat bij samsung. Men wist duidelijk dat het ging komen en hebben hun TV bewust niet voorbereid. Wat ik helemaal schandalig vindt is dat men adverteert met DVB-C tuner maar men er iet bij zegt dat je er in de toekomst niets aan hebt als het gaat om een T2W model....en ja hoor deze worden tot op heden nog steeds verkocht in de winkels!! SAMSUNG is ook niet bereid om deze uit de schappen te halen.
Dus het is gokken bij samsung....