Los bericht bekijken
  #23  
Oud 6 september 2009, 15:26
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieter10 Bekijk bericht
Den Haag stond altijd bekend als Indische stad, vele indische medeburgers hebben nl. hun roots in Den Haag. Daarom is in deze stad ook ieder jaar de Pasar Malam, daarom zijn er zoveel Indische instellingen, tokos en restaurants.

Als kabelaanbieder brengt dit ook zijn verplichtingen mee, een verplichting naar de achterban. Dus onbegrijpelijk dat men juist deze zender eraf gaat halen, een zender die gericht is op Nederland met nieuwsflitsen in het Nederlands en met een gevarieerd aanbod als: koken, reizen, film enz.
En dat wordt nu geruild met een zender als Foxlive, weer iets Amerikaans iets van Oprah´s of dr Phill achtigs een zender waar niemand ooit van gehoord heeft, weer een van het vele.

Ons gezin behoorde dan ook tot de eersten die wel die € 9,95 per maand betaalde en een reden om voor Ziggo te kiezen. Wij vinden het daarom een schande dat men zo maar die historische banden doorknipt.
Twee dingen hierover:
1) Volgens mij stopt de zender zelf met uitzenden in ons land
2) Deze zender werd door te weinig mensen bekeken

Persoonlijk vind ik niet dat ik moet betalen via het extra pakket voor kanalen die slecht een hele kleine minderheid bekijkt. De financiering moet dan komen van een hele grote groep die de zender niet kijkt. Dat maakt zo'n zender heel erg duur en drijft de prijs van € 9,95 op.

Er zijn gekkere beslissingen genomen door Ziggo/@home door bijv. Skynews en MTV2 eraf te halen. Daar kijken we veel mensen naar.

Een Zender als Garuda hoort beslist niet in een extra pakket, maar in een apart pakket voor die doelgroep.