Los bericht bekijken
  #15  
Oud 5 september 2009, 17:15
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door harry666 Bekijk bericht
Hallo aan allen op dit forum,

Om met de deur in huis te vallen : al maandenlang ALLE info mbt Ziggo en CI+ en zoeken naar een nieuwe tv val je van de ene verbazing in de andere in deze zaak!
Ook ik had vele twijfels over de juiste tv mbt tot het hele circus rond Ziggo en CI+ en heb op 5-8-2009 mijn nieuwe tv gekocht, de LG 37LH4000 in de veronderstelling dat de iets duurdere uit de LH-serie wel CI+ gecertificeerd zijn.
Inmiddels is het 5 sept 2009 en is de lijst er eindelijk en WAT ZIEN IK ????

Onvoorstelbaar: er staan uitsluitend modellen van LG die NIET op de NL-site van LG voorkomen : zowel de LH3300 als de LF zijn ALLEEN te vinden op bv de Duitse en Engelse sites, en ik ruim 3 mndn alle relevante sites van merken en vergelijkings-sites afgesurfd + nog alle fora ed over Ziggo en CI+ bijhouden.

Alhoewel deze ea modellen hier via webshops en MM wel verkocht worden, moet
ik me als Ziggo-abonnee toch wel afvragen welke VOLSLAGEN KRANKZINNIGEN aan het roer van dit bedrijf staan, gezien deze gang van zaken, of ben ik soms de enige die dit raar vind ?????

Ik bedoel: 'n NL kabelboer in NL die als eerste ter wereld CI+ gaat invoeren,
zelf bepaald welke tv's wel of niet geschikt zijn EN vervolgens alleen exoten
uit het buitenland certificeerd voor CI+.

Of is er mss iemand op dit forum die meer inside info heeft hierover ?

Groetjes, harry666
Ik heb de specificaties van uw TV eens opgezocht. Het grootste probleem met uw TV is dat er geen DVB-C tuner ingebouwd is. De TV is daardoor in het geheel niet geschikt om rechtstreeks via de kabel digitaal te kijken. Analoog kan wel maar daarvoor koopt u niet zo'n TV denk ik. Om via Ziggo digitaal te kijken met deze TV, ontkomt u niet aan het gebruik van een externe decoder.

Voor u is het misschien mosterd na de maaltijd maar als er een ding is waar ik op dit forum achter ben gekomen dan is het dat veronderstellen dat het wel zal gaan werken tot problemen leidt. Zelf sta ik op het punt om een TV aan te schaffen maar het gedonder rond de introductie van CI+ bij Ziggo houdt me tegen. Ik heb me voorgenomen dat ik pas een TV aanschaf als men mij kan laten zien dat het werkt. Ik zal dus nog wel een maandje moeten wachten.