Los bericht bekijken
  #11  
Oud 5 september 2009, 14:08
borry52's schermafbeelding
borry52 borry52 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2008
Locatie: Enschede / Castel, @Home, Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Max + volop bellen..
DTV: Quantis CI+1.3,Horizon 7401, Humax iHDR5050, Humax iRHD5000
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theunissen Bekijk bericht
Dan moet je toch tegen je vrouw zeggen dat ze de zenders 71, 72 en 73 moet gebruiken i.p.v. de zenders 1, 2 en 3. Dat is de enige oplossing om de Ned 1, 2 en 3 goed te bekijken zonder beeldverlies, zonder geluidsverlies en zonder te schakelen naar HDMI. Maar ja dan treedt natuurlijk het volgende probleem op dat je vrouw een extra nummer moet intikken (7x) voor het weergeven van de Nederlandse zenders terwijl ze altijd gewoon 1, 2 en 3 gewend is En dat wil ze natuurlijk ook niet !
Dat verhaal van dat "beeldverlies" snap ik niet helemaal!!
Deze decoder geeft een erg goed beeld op SD en ik heb ondanks dat mijn LCD 5jaar oud is erg goed beeld.
Als ik bij gewone uitzendingen, dus geen HD, heen en weer schakel tussen HDMI en SCART zie ik bijna of geen verschil. Zelfs de HD uitzendingen worden op SCART erg goed weergegeven.
Daarbij is mij vrouw niet achterlijk, ze vindt alleen, net als ik, dat het moet werken waarvoor het is gemaakt, dus zowel HDMI als SCART.

Uiteidelijk was dat ook niet mijn vraag, ik wilde alleen weten of andere mensen ook last hebben van lipsync verschuiving op SCART omdat het in het begin, toen NED1,2 en 3 begonnen met HD uitzendingen het probleem niet bestond.
Als anderen dit ook hebben ligt het aan de uitzending, ben ik de enigste, dan ligt het aan mijn decoder,.......meer wil ik niet weten!
Je kunt je wel in allerlij bochten wringen om het te voorkomen maar het moet gewoon werken zoals het bedoeld is en ik heb nog garantie op dat ding.

Laatst gewijzigd door borry52; 5 september 2009 om 14:26