Los bericht bekijken
  #10  
Oud 5 september 2009, 08:38
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Spreek je ons nu aan op het signaal dat we bieden of op de kwaliteit van een ontvanger die je tweede hands hebt aangeschaft via je zwager. Verder promoten we de betreffende ontvanger niet meer omdat deze ontvanger niet meer wordt geproduceerd.
Beiden is belangrijk: de ontvanger en het signaal. Ziggo certificeert de eerste en levert de tweede. Dat een bepaald apparaat niet meer geleverd wordt is niet relevant. Gedurende de levensduur van het apparaat dient hij goed te functioneren.

Ik heb deze vraag al eens eerder gesteld: waar kunnen we vinden wat certificering inhoudt? Wat zijn de technische eisen en testprocedures? Waar kunnen we vinden wat de resultaten zijn voor een specifiek apparaat?

Als dit allemaal verouwelijk is, dan heeft certificering voor mij weinig betekenis. Want de praktijk leert dat problemen met gecertificeerde apparaten vaak voorkomen.

Mij idee is (en als ik het fout heb moet je me corrigeren) is dat er meer gekeken wordt naar de belangen van content providers (dwz werkt conditional access zo dat content die je niet mag zien ook niet getoond wordt) dan naar de belangen van de consument: werken ALLE functies naar behoren.