Los bericht bekijken
  #50  
Oud 4 september 2009, 21:34
wijbro's schermafbeelding
wijbro wijbro is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 juni 2008
Locatie: casema
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / Arris
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Je maakt nu een aanname dat Ziggo zich enigszins heeft vertild, echter ik beheer in de de familie/buren 6 Ziggo aansluiting (4x alles in 1 extra) bij geen van de modem migraties (naar eurodocis 3) ben ik op problemen gestuit. Dus dat Ziggo zich heeft vertild deel ik niet met je.
Wat wel zo is dat na de uitrol blijkt dat de hardware van Arris (de 702b) niet overal stabiel blijkt te draaien, onder ander de webinterface. Echter ook de helpdesk geeft nu aan dat hier voor naar een oplossing gezocht wordt (een officiele uitspraak dus) vermoedelijk communiceren ze dit niet op een andere manier vanwege de mogelijkheid dat dit op korte termijn zou kunnen worden opgelost.

Daarnaast heeft Ziggo tijdens het ontvangen van de modems echt niet de mogelijkheid om te testen wat deze massaal in het netwerk gaan doen. Hierbij gaan zij (net als wij) er van uit dat de kwaliteit zoals Tomson met de Aris modems zou moeten leveren. Dit blijkt dus niet zo te zijn en ze zijn samen met hun leverancier bezig om een oplossing te zoeken.

Ik ben helemaal geen Ziggo positiviteitsgoeroe, vindt wel dat de reacties, meningen en uitspraken in het juiste licht moeten worden gezien.
1) het is tóch wat makkelijker positief te zijn als je zelf al voorzien bent
2) het kan wel zo zijn dat er bij de door jou beheerde 6 Ziggo aansluitingen geen problemen zijn, echter staan daar tegenover legio klanten van Ziggo die wél problemen hebben.
3) sinds januari publiceert Ziggo berichten omtrent aangekondigde snelheidsverhogingen, eerst ingangsdata vanaf het 2e kwartaal, daarna 3e kwartaal een helicoptermail, aankondiging tussen 1 juli en 31 augustus voor de ai1extra klanten, afgelopen zaterdag een brief dat het weer is vertraagd. Nu is de verwachting bijgesteld tot eind september.

Hoe je 't ook wendt of keert: dit komt niet erg professioneel en al helemaal niet klantvriendelijk over. En op een gegeven moment gaat zich dan zelfs de geduldigste klant (zoals ik zelf bijvoorbeeld) hieraan ergeren.Zeker als dit amateurisme dan óók nog eens aan alle kanten wordt goedgepraat.