Los bericht bekijken
  #7  
Oud 4 september 2009, 19:55
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JWyndham Bekijk bericht
Hallo anoniem,
Inderdaad iets om over na te denken.
Ik hoor wel al maanden dat er aan een update wordt gewerkt.

Maar ik vraag me af hoe relevant eea is. Ik probeerde aan te geven dat volgens ziggo zij geen schuld hebben en dat volgens Samsung Samsung geen blaam treft.
Ik blijf met het feit zitten, dat ik een door ziggo gecertificeerde ontvanger heb, die niet het ziggo signaal juist kan verwerken. Of dat nu aan de ontvanger ligt of aan het aangeboden signaal, maakt mij eigenlijk niets uit. Had ziggo maar geen certificatie aan de ontvanger moeten hangen en reclame moeten maken voor deze ontvanger. M.a.w. ziggo vecht het maar lekker uit met samsung en niet met mij.

Er wordt door ziggo een product gepromoot dat uit twee componenten bestaat:
een signaal en een ontvanger. Als de signaal aanbieder een geschikte ontvanger promoot, dan moeten zij dat waar maken. Doen zij dat niet, dan is er juridisch gesproken sprake van een wanprestatie, waarop de aanbieder, in dit geval ziggo, kan worden aangesproken.
Vandaar dat ik ervan overtuigd ben dat deze kwestie een zeer goede kans maakt bij de geschillencommissie.
Spreek je ons nu aan op het signaal dat we bieden of op de kwaliteit van een ontvanger die je tweede hands hebt aangeschaft via je zwager. Verder promoten we de betreffende ontvanger niet meer omdat deze ontvanger niet meer wordt geproduceerd. Uiteraard betekent dit niet dat samsung niet verzocht hebben om te onderzoeken of het probleem op te lossen is. Als je vindt dat het HD pakket niet aan de verwachtingen voldoet dan kun je het toch ook opzeggen en om restitutie vragen. Hier kun je volgens gewoon voor terecht bij de helpdesk of de klachten afdeling.

Laatst gewijzigd door anoniem; 4 september 2009 om 20:00