Los bericht bekijken
  #3  
Oud 4 september 2009, 15:45
GibMo's schermafbeelding
GibMo GibMo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 augustus 2009
Locatie: somewhere
Ziggo Internet: nvt
DTV: nvt
Berichten: 8
Standaard Ziggo klantenservice is slecht

Beste Jolien,

Ik zou zeggen join de club van de club van unhappy customers die hun zaakjes (online) willen regelen maar dat niet kunnen vanwege incompetente helpdesks.

Inmiddels heb ik ook een frusterende ervaring opgedaan bij de online en telefonische Ziggo klantenservice over mijn tv aansluiting. Ik probeer al minstens een week een toezegging los te peuteren over de aansluitdatum van mijn televisie. Maar wat ik ook probeer, de mensen zijn goed geinstrueerd om vooral geen toezeggingen te doen. Maar hoe kan het nu zijn dat iets wordt ingepland en ze kunnen niet zeggen wanneer het wordt uitgevoerd.

Het is zelfs zo idioot dat n.a.v. een vraag van mij via de online klantenservice ik als reactie krijg: u zou signaal moeten hebben. Zo niet dan moet u contact opnemen met de telefonische klantenservice. Maw het probleem wordt weer bij de klant neergelegd die weer zelf contact moet zoeken. Maar goed dat heb ik dus weer wel gedaan. En wat zegt dan de telefonische klantenservice: we maken een taak aan om uw aansluiting in te plannen. Toezeggingen worden niet gedaan en ze lullen zichzelf ook nog eens tegen.

En waar hebben we het over. Er moet een mannetje in een auto stappen om een knopje om te zetten.