Los bericht bekijken
  #33  
Oud 4 september 2009, 09:22
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Feit blijft dat Ziggo voor hun digitale diensten de afrekening per AI wil hebben. Kan me als bedrijf goed voorstellen dat je maar 1 type betaling wil binnenkrijgen. TV basis uitgezonderd, waarscheinlijk ook omdat dit vanoudsher al zo is. (bij @home iiig wel)

Kan me voorstellen dat bepaalde mensen een AG willen, maar wat staat een ander dan in de weg om Paypal of Ideal te willen, laatstaan via creditcard.

Ook voor de kosten in de organisatie is AI de goedkoopste manier, het is een lekker automatisch proces waar relatief weinig mensen de gehele facturatie op zich kunnen nemen.

Daarnaast speeld ook nog het feit dat de kosten bij alles in 1 variabel (kunnen) zijn. Op moment dat ik alleen een AG met een elke maand wisselend bedrag zou ik mezelf ook achter de oren krabben. Moet dit dan vervolgens gaan controleren d.m.v. een factuur. Factuur sturen = kosten daarnaast heb je met AG een veel groter risico dat mensen niet of te laat betalen. Zelfs de mensen die ter goede wil zijn, Ook de post kan fouten maken door een AG/Factuur niet te bezorgen.

Kortom genoeg punten waarom een AI zich staande houd t.o.v. een AG