Los bericht bekijken
  #3  
Oud 4 september 2009, 08:10
Martyin's schermafbeelding
Martyin Martyin is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Zwolle @home
Ziggo Internet: Alles in 1 extra (50Mb) en Online ADSL (20 Mb) and basis digitaal HD Samsung....Humax en Cisco,...
DTV: Samsung en Cisco
Berichten: 69
Standaard re

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Een vooranalyse of het iets ernstigs is. Elke abonnee met een telefoonstoring is even ernstig, alleen vind elke persoon zijn of haar positie het meest urgent boven alle andere mensen. Zo werkt dat helaas niet.

Verhogen van service level? Manager in de IT? Zo ja; dit is een hele andere situatie en wat jij zegt is niet van toepassing. Er is geen SLA behalve zo snel mogelijk. Lees de voorwaarden er maar eens op na.

Maakt het allemaal niet minder vervelend, maar door een storing kan het voorkomen dat een of meerdere diensten "eruit" liggen. Heel vervelend en lastig, echter is niets onfeilbaar. Er zullen genoeg situaties zijn waarbij het wel snel opgelost kan zijn, echter dat zal niet met alles het geval zijn, en je krijgt nu eenmaal niet de garantie bij een dergelijk abonnement dat alle storingen binnen 24uur opgelost zijn.

Als jij een dienst wilt waarbij je die garantie wel hebt dat alle storingen binnen 24uur verholpen worden of zijn? Dan zul je een iets ander soort abonnement moeten sluiten met daarop keiharde afspraken. Kost een paar centen, maar dan heb je wel garantie, en anders een boete clausule.
Voor een groot deel heb je gelijk.
Echter hoor ik van insiders dat ze "de hele dag" boze mensen aan de teleofoon krijgen...(ken een paar mensen) Waar ik me dus ovr verbaas is dat er kennelijk nogal veel problemen zijn. Als er dan een "dergelijke piek" is trek dan "tijdelijk" meer mensen aan... Gezien de crisis zijn die er genoeg.. je helpt er de werkgelegenheid mee en het zou dat een slim besluit zijn.

Daarnaast betaal ik wel 65 Euro voor een dienst die er nu niet is...
Nog meer geld betalen?

Weet je, die call centers zijn er als buffer tussen geplaatst... Daar zitten hele blikken mensen die te telefoon aannemen. Ingehuurde "ziggo " medewerkers.
Daar hebben ze dan volgens Amerikaans systeem "Scripts" die ze moeten afwerken. Niet te spreken over de wachttijden die je krijgt op het moment dat je inbeld.
Dat kost zeker niets en vooral, levert zeker niets op voor ziggo...
Ik ben al maanden bezig om een keer een stabiele lijn te krijgen.
Eerst via Online en toen besloten om naar Ziggo te gaan...
Na 5 dagen internet en telefonie dacht ik , goh dit werkt echt fantastisch.
En ik was nog niet uitgesproken en telefonie en internet doen het niet meer. Een "storinkje op onze server"

We hoeven verder niet inhoudelijk te gaan...
Maar ik bedoel alleen maar te zeggen dat er tegenwoordig aan alle kanten bezuinigt wordt en dat men er " alles aan doet" om de service hoog te houden. Lees de site er maar op na.

Als het zo is wat jij zegt dan moeten ze dat ook duidelijk maken op de website en ook tijdens de telefoongesprekken bij aanschaf als je belt voor advies.

Als Ziggo de grote broek aan doet door ALL in one provider van heel Nederland te willen worden en zijn, dan moeten ze ook zorgen voor voldoende capaciteit, in eigen huis...!!.

Het is dus geen schop naar de mensen die er achter de systemen moeten werken, zoals wellicht jij zelf werkzaam bent misschien wel achter een unixdoos bij ziggo... Het is bedoelt tegen het systeem , hoe men werkt..
Maar voor een groot deel heb je wel gelijk.
No offence...
Ik hoop wel dat zaken gaan verbeteren....
Ook voor de medewerkers zelf.

Bedankt voor je reactie.!

Laatst gewijzigd door Martyin; 6 september 2009 om 12:37