Los bericht bekijken
  #2  
Oud 4 september 2009, 07:47
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martyin Bekijk bericht
Wat ik niet begrijp is dat wanneer men kennelijk met erg veel problemen zit, waardoor de hulp lang kan gaan duren, er niet meer capaciteit in huis gehaald wordt om storingen te verhelpen.
Misschien is het heel simpel, er zou een soort buffer moeten zijn die een vooranalyse doet om te zien of het iets ernstigs is. Als het simpel is verhoog je daarmee het service level... De klant krijgt ook het gevoel dat er aan gewerkt wordt.. Dat is nu wel anders. Wachten op uw beurt..
prima, maar een paar dagen tot een week?
Jammer dat men er daar zo mee om gaat.
Een vooranalyse of het iets ernstigs is. Elke abonnee met een telefoonstoring is even ernstig, alleen vind elke persoon zijn of haar positie het meest urgent boven alle andere mensen. Zo werkt dat helaas niet.

Verhogen van service level? Manager in de IT? Zo ja; dit is een hele andere situatie en wat jij zegt is niet van toepassing. Er is geen SLA behalve zo snel mogelijk. Lees de voorwaarden er maar eens op na.

Maakt het allemaal niet minder vervelend, maar door een storing kan het voorkomen dat een of meerdere diensten "eruit" liggen. Heel vervelend en lastig, echter is niets onfeilbaar. Er zullen genoeg situaties zijn waarbij het wel snel opgelost kan zijn, echter dat zal niet met alles het geval zijn, en je krijgt nu eenmaal niet de garantie bij een dergelijk abonnement dat alle storingen binnen 24uur opgelost zijn.

Als jij een dienst wilt waarbij je die garantie wel hebt dat alle storingen binnen 24uur verholpen worden of zijn? Dan zul je een iets ander soort abonnement moeten sluiten met daarop keiharde afspraken. Kost een paar centen, maar dan heb je wel garantie, en anders een boete clausule.
__________________