Los bericht bekijken
  #43  
Oud 4 september 2009, 07:34
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbert192 Bekijk bericht
Dat gaat allemaal naar de server, daar hebben we niets aan. Bovenstaande links staan in het zelfde netwerk. Zo kunnen we problemen wegstrepen en zoeken naar een oplossing.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbert192 Bekijk bericht
Mees,

Zo werkt het helaas niet, wij weten dat het geen DNS probleem is. Het gaat hier fout op mogelijk de webserver of het netwerk. Om dat te testen is het van belang dat wij weten of personen welke uw websites niet kunnen bereiken wel: www.ict-alphen.nl of http://noc.ict-alphen.nl kunnen bereiken.

De routes zijn het zelfde, staan in het zelfde netwerk, echter mogelijk werken deze wel. Dan is het 100% een probleem op server en niet op netwerk niveau.
Als je een probleem opgelost wilt hebben en antwoorden wilt verkrijgen op een forum, dan is het wellicht handiger om je wat soepeler en meewerkend op te stellen. Als jullie het zo goed weten, waarom stel je hier dan een vraag?

Er zijn nu meerdere mensen die hier hun vrije tijd in steken, en op de manier waarop jij het nu probeert, zoek het verder lekker zelf uit.

Daarnaast kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat u op een of andere manier betrokken bent bij www.ict-alphen.nl en dat zou een slechte zaak zijn als u dan de hulp van een forum nodig heeft.
__________________