Los bericht bekijken
  #9  
Oud 4 september 2009, 00:11
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jur Bekijk bericht
Wat is dan het alternatief? Wanneer ik de monteur niet laat komen zal Ziggo dit altijd aanvoeren als de oorzaak van de problemen, ik ben dus wel verplicht om de monteur te laten komen daarna kan ik weer het helpdesk traject in............
Nou aangezien meerdere personen dit probleem hebben, heb je weinig aan een monteur want die kan ook niets doen. Voor de update werkte alles correct en na de update zijn de problemen opgetreden. Dit is dus een probleem voor Ziggo (IT-dienst) en daar kan een Ziggo monteur weinig aan doen. Het enige wat hij kan doen is koffie drinken de modem resetten en dan zeggen "het werkt". Dat zijn allemaal dingen die jezelf al hebt uitgevoerd. En zodra de monteur het huis verlaten heeft zal het probleem weer opduiken. Je schiet daar weinig mee op en het kost je ook nog eens een 1/2 tot een hele dag verlof, zonde gewoon. Ik ga echt geen verlof opnemen voor een probleem wat voor 100% bij Ziggo ligt.

Ik wacht gewoon nog effen af (het probleem moet inmiddels bij Ziggo bekend zijn, de medewerkers van Ziggo kijken ook regelmatig op het forum, en men zal vermoedelijk al bezig zijn met een oplossing). Ik vind het probleem ook vervelend maar je kan na een reboot in principe gewoon weer internetten. Het is natuurlijk niet geweldig maar nog altijd beter dan totaal niet meer kunnen internetten. Ik hoop dat Ziggo het probleem snel oplost en hoe meer personen een klacht plaatsen des te sneller zal Ziggo vaart maken om het probleem op te lossen (althans dat hoop ik ).