Los bericht bekijken
  #67  
Oud 3 september 2009, 20:39
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjorn1976 Bekijk bericht
HAHAHA, ik heb nooit een contract afgesloten met ziggo, heb 9 jaar internet van @home gehad, sinds vorig jaar pas overgenomen, onder de voorwaarden van ziggo.
Juist, en destijds toen het overging van @home naar Ziggo waren de huidige snelheden waarmee geadverteerd word nog niet van toepassing. Aangezien jij niet hebt opgezegd binnen 30 dagen na de overname ben je akkoord gegaan met de toen geldende voorwaarden.

Komen we weer op het feit terecht dat jij nergens met Ziggo een overeenkomst hebt gesloten voor de huidig geldende snelheden. Is heel vervelend, maar dit is volgens mij het juridische aspect. Je kan dus in feite niets claimen omdat Ziggo niet levert wat ze beloven, je krijgt immers geleverd wat jij destijds met Ziggo overeen bent gekomen, en kan je dus enkel hopen op de coulance van Ziggo.

Het zou Ziggo netjes staan als ze die coulance bieden, maar ze zijn het juridisch niet verplicht, tenzij jij een schriftelijke overeenkomst kan tonen (en nee, dit kan je niet van de website halen) waarin anders staat aangegeven.

Daarnaast, er staat nergens in de voorgaande en huidige voorwaarden wanneer jij recht op vergoeding hebt als je gedurende een X periode minder als zoveel % van de snelheid behaalt. Er staat enkel een max snelheid aangegeven, en dat die snelheid niet ten allen tijde gegarandeerd kan worden. Dus ook op dit punt sta je juridisch eigenlijk nergens.

En waar hebben we het over? Nu al emmeren over vergoedingen/rekeningen terwijl we nog niet eens 1 week na de door Ziggo gestelde uiterste termijn zijn.
__________________