Los bericht bekijken
  #8  
Oud 3 september 2009, 13:31
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xitami1980 Bekijk bericht
<knipperdeknip>
Overigens gebruikt niet iedereen de VOD dienst op de Cisco (zie mij), op zich ook jammer dat er nu meer gekeken wordt naar de VOD dienst dan de reguliere opties van de Cisco.
Nou is het apparaat daarvoor ook primair op de markt gezet hierzo, dus daar begrijp ik de prioriteit van Ziggo wel. Feit is natuurlijk dat de basale functionaliteit die je van een Ziggo certified decoder en pvr mag verwachten ook zou moeten werken. De teletekst ondertiteling is daarbij natuurlijk een heel duidelijk voorbeeld. Als Ziggo welk een andere standaard decoder als Ziggo gecertificeerd in de markt had gezet met ditzelfde manco, dan had niemand geaccepteerd. Door het feit dat je geen keuze hebt als je VOD wilt, of als early-adopter de Cisco hebt aangeschaft toen deze als enige pvr mogelijkheden bood, kwam/komt Ziggo wat makkelijker weg met het feit dat het apparaat nog steeds gebreken vertoont die je van een dergelijk apparaat niet zou mogen verwachten.

De recent daarbij gekomen problemen met de weergave van de HD varianten van Ned 1 t/m 3 ontnemen mij steeds meer het plezier die ik van het apparaat had verwacht.

Verbetering van de VOD menus qua indeling en snelheid is wat mij betreft zeker prioriteit nummer 1 maar dat geldt evenzeer voor bovengenoemde gebreken. Ik hoop dan ook dat Ziggo in staat is om deze keer wat sneller met een volgende smartguide update te komen, desnoods met een verkort testtraject en inschakeling van de vele testgebruikers op dit forum, alsmede met een firmware update om de problemen met hdmi handshakes, wegvallend geluid bij zappen van een dolby signaal etc aan te pakken. Ook de al geruime tijd geleden genoemde nieuwe middleware versie die het opnemen van 2 kanalen mogelijk zou moeten maken zou mij zeer verblijden en velen met mij vermoed ik.
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________