Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 september 2009, 13:30
rgh's schermafbeelding
rgh rgh is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2009
Locatie: Nieuwegein
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: Samsung
Berichten: 2
Standaard Dan wel, dan geen internet

Hoi,

Vrienden van ons hebben een probleem met Ziggo internet verbinding.

Zojuist heb ik hun pc opnieuw ge´nstalleerd aangezien ik dacht dat het iets met virussen of dergelijke te maken heeft. Maar na de schone installatie weer het zelfde probleem.

Dan heeft hij een aantal minuten internet, dan weer niet, dan herstel ik de verbinding (wordt opgeven in IE 8 met Windows xp home) en dan werkt het weer eventjes.

De helpdesk gebeld, wat een slechte medewerker kreeg ik aan de lijn, jammer genoeg naam niet bijgehouden anders had ik hem hier wel gemeld. Volgens mij komt deze gast net van de groentenboer vandaan die mij hielp. Ze hebben de lijn getest en het signaal was in orde. TV signaal was goed, dan zeggen luk raak, het is een pc instellingsfout. Terwijl dit probleem zich plotseling ruim een week geleden heeft plaats gevonden en sindsdien doet hij het zo raar. Vandaag dus pc opnieuw ge´nstalleerd, en dus weer het geval. De helpdesk weigert te helpen omdat de lijn in orde is.

Heb de pc nu bij mij thuis staan, en het ziet er naar uit dat het wel goed gaat.

Maar waar kan het uitvallen mee te maken hebben? Kunnen het pc instellingen zijn, zo ja waar moet ik dan aan denken?

Als het niet werkt, dan weet ik gewoon dat hun Ziggo direct op gaan zeggen, want met zo'n service wil je daar echt niet bij zijn.