Discussie: Mededeling: Ziggo gebruikers forum gefeliciteerd
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 3 september 2009, 13:12
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Cees kan een en ander qua statistieken wel onderbouwen. Inhakend op wat boven wordt aangeroerd :

ziggo-gebruikers.nl 25000 geregistreerde leden, echter aan lezers 5 maal zo veel. ca 120.000 posts bestaat nu ruim 1,5 jaar
ziggo-gebruikers.eu ruim 2600 geregistreerde bezoekers (bestaat ongeveer even lang) ruim 5200 berichten
upc forum dik 20.200 leden, bijna 360.000 posts bestaat, dacht ik, sinds 2004
De typische consumenten fora (Kassa, Radar, Consumenten Bond) mbt Ziggo zijn wat lastiger uit te pluizen maar zitten in de orde van onze broeders van .eu Het karakter is echter anders, daar meldt men zich vnl met problemen terwijl de gebruikers fora daarnaast zich ook richten op onderlinge hulp.

Voor Ziggo zijn we wel degelijk een beeldbepalende factor. Ziggo beseft verdraaid goed dat nieuwe abonnees zich hier ook oriënteren en zien hier ook hoe producten worden ontvangen en gewaardeerd. Men is wel degelijk in staat om zaken te extrapoleren en dit om te zetten naar een "overall beeld over het totale klanten bestand", ook al gaat het om een hoge graad van eenzijdigheid. Daarnaast is ook te lezen waar de Ziggo organisatie verbetering behoeft.

Doordat ook diverse media kennis dragen van dit forum, is dit voor hen ook een informatiebron waar uit geput wordt. Ik ben bv. hiervoor al diverse keren benaderd. Wat ook heel frequent gebeurt is dat mensen, die zelf naar de media stappen, dit forum refereren ter illustratie van hun onderwerp.

Kritikasters zullen natuurlijk zeggen, mooie woorden, maar er klopt geen hout van. Toch kunnen we verzekeren dat er wel degelijk wat mee gebeurt, al is het niet altijd in die mate die we als klanten graag zouden willen zien. Voor ons als MGV/ZGV refereren we ook regelmatig aan posts op dit forum om zaken aan de orde te stellen.

Vwb. het schoonhouden van het registratie bestand, dit gebeurt regelmatig.

1 saillant detail wil ik nog wel noemen, dagelijks registreren zich zo tussen de 60 en 90 nieuwe leden, dit is al vanaf het begin zo. Over de hele periode zien we ook nog steeds een gestage toename in alle groeicijfers.
__________________
BenJ