Los bericht bekijken
  #5  
Oud 3 september 2009, 12:10
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Ook mis ik inderdaad het af en toe bevriezen, het geluid wat na overschakeling van DolbyD naar 'standaard audio' stil blijft en uiteraard het 'handshake probleem' en inderdaad de (teletekst) ondertiteling. Dat is toch wel heel erg belangrijk.
Zelf vind ik dat wij wel degelijk inspraak moeten hebben omdat wij er niet alleen mee moeten werken maar het ook ons apparaat is die volgens Ziggo gecertificeerd is voor hun netwerk.
Wat ik ook merk is dat het laatst gebruikte radiostation niet onthouden wordt wanneer je van tv weer terugschakelt naar radio.
Het zou dus heel erg fijn zijn als wij ook inspraak hebben in de komende update. Misschien kan ik hem dan weer aansluiten om hem te gebruiken.
Nu een Humax iRHD5000c gekocht (weer € 199,= extra uitgegeven om maar probleemloos te kunnen kijken/luisteren) en in gebruik genomen, de Cisco staat brodeloos in de kast en kost elke maand geld en de Humax heeft nergens problemen mee, die doet het gewoon perfect. Maar toch is de Cisco vele malen beter (met de juiste firmware). Helaas kunnen we dit zelf niet aanpassen.