Los bericht bekijken
  #33  
Oud 3 september 2009, 11:01
z0p!'s schermafbeelding
z0p! z0p! is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 augustus 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung H380
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AC Bekijk bericht
Ben het ten dele met je eens Excalibur, maar beter zou zijn je de kosten vergoed krijgt als blijkt dat de fout bij Ziggo ligt. Als je telefoon, welke je van Ziggo hebt, niet werkt (bijvoorbeeld) dan heb je niet veel andere opties dan bellen vanaf een mobiel (of buren natuurlijk).

In het geval dat er bij Ziggo wat aan de hand kunnen is kan je niet een andere telefonie provider verantwoordelijk stellen voor hoge bedragen voor 0900 nummers, dit was altijd al het geval.
Je kan je wel afvragen waarom Ziggo een 0900 nummer heeft, waarvan duidelijk is dat daar vaak een hoop kosten voor mobiel bellen aan vast zitten.
Ook mee eens. Zou je niet een regeling kunnen treffen dat de gemaakte kosten voor het bellen naar het 0900 nummer vergoeden en je tegemoet komen met de mobiele kosten omdat je niet kan bellen vanwege het ziggo abbo wat u heeft.

Ik weet niet hoe ziggo dat precies regelt en of ze dat alleen bij klachten doen, want op het moment dat er storing is en dat staat ook op internet lijkt het mij dat de kosten die gemaakt zijn door te bellen overbodig waren. (nu snap ik ook wel dat internet het niet altijd doet, maar het lijkt mij niet dat je niemand kent die wel gwoon internet heeft....)