Los bericht bekijken
  #41  
Oud 3 september 2009, 08:50
FJRobert's schermafbeelding
FJRobert FJRobert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Is dit wel zo? Je de snelheden zijn aangepast, maar zijn daardoor ook de voorwaarden aangepast? Heeft de TS al de bewuste mail gehad (het cadeautje?) Pak de overeenkomst erbij, die is leading.

En daarnaast, kom op! Natuurlijk is het heel frustrerend als mensen om je heen met Alles-in-een Extra al wel de nieuwe snelheid hebben en jij nog niet, maar om er nu zo'n circus en drama van te maken is mijns inziens ook zwaar overdreven. Tot zover is Ziggo 3! dagen te laat.., voor zover je van te laat kunt spreken, en het is nu al een drama. Kom op, even relativeren en realistisch naar de situatie kijken, vervelend zeker, maar ook niet meer dan dat.
Volgens mij sla jij ook de plank mis. Volgens mij is gaat de overéénkomst alleen over de afsluiting van het internet en niet de abonnementsvorm, deze is namelijk afhankelijk van het aanbod.

Dus als ik destijds een contract heb afgesloten met een bepaalde snelheid wil dat niet zeggen dat ik alleen recht heb op deze snelheid.

In de "Aanvullende Voorwaarde Ziggo Internet" per 16 mei 2008 staat dat een Abonnementsvorm de vorm is waarin het Abonnement Ziggo Internet wordt aangeboden. Per Abonnementsvorm gelden verschillende (gebruiks)specificaties.

Nu wordt voor A-in-1 Extra 50/5 aangeboden dit is volgens mij dan ook het geldende abonnementsvorm tegen een prijs waar iedere A-1-E abonnee nu afneemt recht op heeft. Het zijn toch echt de letters van Ziggo zelf.

En het omgekeerde kan volgens mij ook door het terugschroeven van de snelheden. Oeps! Ziggo misschien op verkeerde gedachtes gebracht.

http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOM...20Internet.pdf