Los bericht bekijken
  #40  
Oud 3 september 2009, 07:29
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Terra Bekijk bericht
Middels een aangetekende brief een klacht indienen en geef ziggo daarna 14 dagen de tijd de dienst te leveren zoals deze nu bij Ziggo geleverd wordt voor Ain1 Extra . http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/extra

Indien Ziggo na 14 dagen niet reageert de overéénkomst schriftelijk ontbinden en de automatische incasso via uw bank stopzetten.
Wat loop jij nu weer te wauwelen?

De procedure die jij nu stelt is een ingebreke stelling... Beetje zinloos als je 1maand opzegtermijn hebt.

In gebreke stellen is bij alle abonnementen met 1 maand opzegtermijn een beetje achterhaald. Kost je veel tijd en werk en geld, maar je schiet er feitelijk niets mee op. Als je weg wilt kun je altijd nog weg. En sneller opgelost word het echt niet van een ingebreke stelling.

En ja, je zou de kosten die je erin moet steken terug kunnen vorderen van Ziggo, maar dan zul je eerst wel in je gelijk gesteld moeten worden. Als Ziggo in het gelijk gesteld word sta je nergens en heb je kosten gemaakt die je nooit terug krijgt terwijl je er met 1 maand opzegtermijn vanaf had gekund. Daarnaast heeft de gehele procedure veel langer geduurd als de opzegtermijn die je bij Ziggo hebt, maar dat vertel je er niet bij...!

Leuk al die adviezen die je hier geeft, maar blijf wel realistisch aub. Je slaat hier de plank volledig mis. Het advies op zich is niets mis mee, echter in contrast met de huidige voorwaarden en de situatie waar de TS in zit (er word geleverd wat de TS is overeengekomen met Ziggo) is het totaal niet realistisch en zelfs een slecht en onzinnig advies.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pvd Bekijk bericht
Dit is natuurlijk een kul argument. Dan had ik bij wijze van nog steeds een 1 mb verbindingkje gehad.

Ziggo veranderd de algemene voorwaarden in positieve zin (is dus geen reden om op te mogen zeggen), maar deze gelden natuurlijk wel voor alle (oude & nieuwe) abonnee's.

Als Ziggo een fatsoenlijk bedrijf is, laten ze de mensen met een alles-in-1 extra abonnement, zonder DOCSIS 3.0 modem, gewoon € 49,95 betalen totdat ze leveren wat ze beloven.

pvd
Is dit wel zo? Je de snelheden zijn aangepast, maar zijn daardoor ook de voorwaarden aangepast? Heeft de TS al de bewuste mail gehad (het cadeautje?) Pak de overeenkomst erbij, die is leading.

En daarnaast, kom op! Natuurlijk is het heel frustrerend als mensen om je heen met Alles-in-een Extra al wel de nieuwe snelheid hebben en jij nog niet, maar om er nu zo'n circus en drama van te maken is mijns inziens ook zwaar overdreven. Tot zover is Ziggo 3! dagen te laat.., voor zover je van te laat kunt spreken, en het is nu al een drama. Kom op, even relativeren en realistisch naar de situatie kijken, vervelend zeker, maar ook niet meer dan dat.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 3 september 2009 om 07:45