Discussie: Mededeling: Ziggo gebruikers forum gefeliciteerd
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 2 september 2009, 23:28
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Vind je? 25.000 op ik weet niet hoe groot ziggo is, maar met op de gok 4 miljoen abonnees, kom je fors onder de 1%. En daar zit dan ook nog een hoop klagers bij met klachten die al miljoenen malen beantwoord zijn, de onnozele vragenstellers en de toevallige passant die zijn factuur niet snapt. 250.000 lijkt me meer een mijlpaal, dit forum opereert nu een beetje in de marge, de meesten lopen naar kassa, radar of nog wat galspuw-fora. Nee, 25.000 is leuk, maar veel te weinig.
4 miljoen vindt ik aan de hoge kant hoor..., als ik me niet vergis is het iets van 2.8 miljoen, en upc 2.3 maar ik kan het verkeerd hebben.

Maar er van uitgaand dat 80% van de abonnees nooit geen problemen hebben, gewoon erg blij met hun Z1, Z2 of Alles in 1 Basis/plus abonnement zijn.......

Ben het helemaal met je eens dat een forum als dit ook vervuiling heeft, mensen met dubble accounts en inderdaad de mensen die enkel reageren... daarnaast zijn dit 25000 mensen die de moeite hebben genomen om zich te registeren... Om het forum alleen maar te lezen is dit ook niet nodig... dus het werkelijke aantal bezoekers ligt vermoedelijk veel hoger. Met hoe meer mensen wordt je slagklagt alleen maar groter, dus inderdaad als we met z'n alles kunnen zorgen dat dit forum groeit zijn we goed bezig.

Moet wel zeggen, Ziggo zit op de achtergrond toch wel op de problemen, denk aan Firmware verhaal 702b modems, Lip-Sync probleem Samsung DCB-H360 en andere problemen.

Maar mocht er in de toekomst ooit iets komen waarmee onze kabelreus een bepaalde richting in gedrukt moet worden kan je inderdaad maar beter zo groot mogelijk zijn.