Discussie: Vraag: Internet storing
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 2 september 2009, 22:51
Jeanet's schermafbeelding
Jeanet Jeanet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2009
Locatie: Groningen @home
Berichten: 1
Standaard zelfde probleem

Ik heb hetzelfde probleem, maar alleen voor secundaire e-mailadressen die pas zijn aangemaakt. Als ik mijn mailprogramma (Mail, Apple) instel op een secundair account, dan krijg ik ook pop-ups met een melding dat het wachtwoord niet wordt herkend. Ik kan ook op webmail niet inloggen met de secundaire accounts. Wel met mijn hoofdaccount. Maar mailen vanuit mijn eigen mailprogramma werkt voor geen enkel mailadres.

Ziggo zegt dat er al sinds zaterdag in mijn postcodegebied problemen zijn met het veranderen van wachtwoorden. Als je gaat bellen krijg je de mededeling dat mailen momenteel niet mogelijk is. En al een paar keer heb ik eindeloos muziekjes geluisterd op 0900-1884. Dan zal er wel druk gebeld worden met Ziggo en dus wat aan de hand zijn...

Overigens is mijn ervaring dat als je iemand aan de lijn krijgt, je vriendelijk en behulpzaam wordt geholpen. De technische dienst heeft me uitstekend geholpen met het aanmaken van een secundair account (oud e-mailadres dat ik wilde meeverhuizen naar een nieuw klantennummer). Top.